Tlf. 24 27 39 38
Alt det andet

 

Medlem af Vækst i Durup 'Hos Simone' tilbyder:

Medi-yoga - med fokus på den gavnlige effekt for stress-ramte
Tirsdag og onsdag kl. 17.00 - 18.30

Holdene starter op d. 26. og 27. september med 9 gange (undtagen uge 42). Pris 700 kr.

Simone Bech og yoga-instruktør Susanne Hald fortæller:
Medi-yoga kommer fra Sverige og er udviklet sammen med det svenske sundhedssystem. Det er en moderne, terapeutisk yogaform, som har bredt sig til Skandinavien, men er rimelig nyt i Danmark. I Sverige har man forsket i, hvad det er, der er så godt ved yoga og meditation. Sådan rigtig forskning, med elektroder på folk, og fundet frem til effektfulde sessioner, som nu begynder at komme til Danmark.

Det tager afsæt i åndedrættet og centralnervesystemet. Det er små øvelser, alle kan være med, det centrerer og afslapper, uden at man føler den store indsats. 

Vi har haft 3 hold hen over efterår og forår. Deltagerne er kommet med meget forskellige "skavanker", og alle har været overraskede over det gode, det har gjort for dem hver især. De fleste skulle også lige vænne sig til næsten ikke at skulle gøre noget. Så overraskelsen var tilsvarende stor over effekten. 

Det er meget energibaseret og der er stille lyd på næsten alle øvelserne - dels for at mærke dig selv, dels for at gøre brug af vibrationens effekt.

Om man ved noget herom, eller ikke tror herpå, er ligemeget. Det østligt inspirerede er gjort vestligt på en acceptabel og "spiselig" måde.

Medbring liggeunderlag og tag løstsiddende tøj på.
(Har man svært ved at komme op fra og ned på gulvet, så kan det hele nemt gøres siddende på en stol.)

Læs mere: www.hossimone.dk
 


Flere tilbud fra andre medlemmer er på vej....

Har du et godt tilbud, du gerne vil dele her på siden, så kontakt os gerne.