Tlf. 22 40 88 20
Gennemførte aktiviteter i Balling Erhvervsnetværk

Udover de lokale aktiviteter, som finder sted i og for medlemmerne i Balling Erhvervsnetværk, afholder vi en række fælles aktiviteter på tværs af de lokale erhvervsnetværk i Salling, hvor alle 6 netværk er inviteret. Se oversigten over de gennemførte aktiviteter i fælleskab:
Gennemførte fælles aktiviteter for alle Sallings lokale erhvervsnetværk

 

2017:

Tirsdag d. 5. september inviterede Balling Erhvervsnetværk igen til netværksmøde. Men denne gang havde vi inviteret en lang række nye virksomheder fra hele Spøttrup-området med. Pulsen i Balling med centerchef Kasper Juhl Olesen lagde lokaler til i samarbejde med en af husets lejere Elsebeth Futtrup, som er indehaver af FysioCare Salling. 12 deltagere mødte op, hvor vi i øvrigt var med til premieren på Pulsens nye mad-koncept fra caféen: Mettes livretter. 

Mandag d. 19. juni kl. 17.30 - 19.00 mødtes medlemmer fra Balling Erhvervsnetværk hos ejendomsmægler Anna Vestergaard, da hun med sin virksomhed EDC Poulsen & Vester i Oddense havde meldt sig som vært. Til mødet var 7 deltagere, som havde masser af mulighed for at få taletid og drøfte forskellige emner på kryds og tværs. Bl.a. blev et navneskift diskuteret og blandt deltagerne var der enighed om, at et nyt navn med bredere geografisk dækning vil være en god idé.  

Onsdag den 8. marts kl. 17.30-19.00 blev årets første møde afholdt hos Pulsen med 8 deltagere. Mødets tema var ’kundepleje og kundehvervning’. For mødets vært, Pulsen, som var lokal ’case’, betød det sponsorpleje og sponsorhvervning. Herudover drøftede vi aktiviteter for 2017 og et styrket samarbejde blandt de lokale erhvervsdrivende i området.

 

2016:

Mandag den 29. august kl. 17.30 - 19.00 var der netværksmøde i Sparekassen Balling. Emnet var fastlæggelse af mål for resten af året, samt tips og trix til øget PR. Mødet trak et par håndfulde interesserede.

Onsdag den 25. maj kl. 17.00 - 18.00 var der opstartsmøde for Balling Erhvervsnetværk. Mødet blev afholdt med godt 20 deltagere hos Sparekassen Balling, der samtidig benyttede lejligheden til at præsentere sin helt egen øl.