Tlf. 22 40 88 20
Gennemførte aktiviteter i Breum-Grønning og omegns Erhvervsnetværk

Udover de lokale aktiviteter, som finder sted i og for medlemmerne i Breum, Grønning og omegns Erhvervsnetværk, afholder vi en række fælles aktiviteter på tværs af de lokale erhvervsnetværk i Salling, hvor alle 6 netværk er inviteret. Se oversigten over de gennemførte aktiviteter i fælleskab:
Gennemførte fælles aktiviteter for alle Sallings lokale erhvervsnetværk

 

2017:

Torsdag den 23. februar kl. 19.00 - 20.30 blev det første lokale netværksmøde for Breum, Grønning og omegns Erhvervsnetværk afholdt. Mødet foregik hos A. Svane, hvor vi var 9 deltagere. Temaerne var 'markedsføring', aktiviteter for 2017 og desuden et styrket samarbejde blandt de lokale erhvervsdrivende i området. Aftenens vært var samtidig lokal 'case' og efter en præsentation af virksomheden A Svane fik indehaveren Andreas Svane sparring fra de øvrige deltagere omkring bl.a. markedsføring.

 

2016:

Onsdag den 30. november kl. 19.00 - 20.30: Fokus på det nyetablerede erhvervsnetværk i Breum-Grønning og omegn. Blev afholdt i Sundsøre Hallen, hvor vi var 14 deltagere. Der blev sat mål, drøftet aktiviteter og givet 'de 7 små tips & trix' til øget presseomtale. Og så brugte vi lidt tid på at få et større kendskab til hinanden. Du kan finde de gratis 'tips & trix' her.
 

Torsdag den 13. oktober kl. 17.30 - 18.30 var flere end 33 samlet på Breum Landevejskro. Emnet var opstart af nyt erhvervsnetværk i Breum-Grønning og omegn. Undervejs blev der trakteret med lækre smørrebrød fra kroen.