Tlf. 22 40 88 20
Gennemførte aktiviteter i Erhvervsnetværk Glyngøre

Udover de lokale aktiviteter, som finder sted i og for medlemmerne i Erhvervsnetværk Glyngøre, afholder vi en række fælles aktiviteter på tværs af de lokale erhvervsnetværk i Salling, hvor alle 6 netværk er inviteret. Se oversigten over de gennemførte aktiviteter i fælleskab:
Gennemførte fælles aktiviteter for alle Sallings lokale erhvervsnetværk

 

2017:

Onsdag d. 29. marts kl. 19.00 - 20.30 hos Limfjordens Hus

Restauratør og forpagter hos Limfjordens Hus, Daniel Justesen, takkede ja til at lægge hus og lokal 'case' til aftenens møde. Mødets tema var 'hvordan optimerer du omsætningen i vinterhalvåret, således, at du kan tilbyde helårsstillinger, og derved fastholde "det gode personale" i arbejde’.
På mødet orienterede tovholder desuden kort om status for netværket og vi vil drøfte aktiviteter for 2017 og et styrket samarbejde blandt de lokale erhvervsdrivende i området.

 

2016:

Mandag den 8. februar afholdt Erhvervsnetværk Glyngøre møde i Jamohuset. Emnet var mål og aktiviteter for 2016.

Øvrige netværksmøder i Glyngøre dette år kan ses under fælles aktiviteter.

 

2015:

Den 14. december kl. 19.00 - 20.30 var der møde i Erhvervsnetværk Glyngøre omkring annoncering på Facebook. Mødet blev afholdt i JAMOHUSET.

Onsdag den 11. november afholdt det nyetablerede netværk i Glyngøre sit første møde, hvor emnet var mål og aktiviteter for netværket. Mødet blev afholdt i JAMOHUSET.