Tlf. 22 40 88 20
Gennemførte aktiviteter i Roslev Erhvervsnetværk

Udover de lokale aktiviteter, som finder sted i og for medlemmerne i Roslev Erhvervsnetværk, afholder vi en række fælles aktiviteter på tværs af de lokale erhvervsnetværk i Salling, hvor alle 6 netværk er inviteret. Se oversigten over de gennemførte aktiviteter i fælleskab:
Gennemførte fælles aktiviteter for alle Sallings lokale erhvervsnetværk

 

2017:

Mandag den 30. oktober kl. 8.00 - 9.30 mødtes en række medlemsvirksomheder til netværks(morgen)møde hos Blomsterdekoratørerne i Roslev. Til mødet var i alt 10 deltagere, som bl.a. drøftede netværkets videre udvikling og ambitioner. Der var desuden præsentation og rundvisning ved værten Janne Krejbjerg. En journalist fra Skive Folkeblad stødte efter aftale til sidst i mødet og interviewede 3 af deltagerne til en artikel i avisen i forbindelse med det kommende kommunalvalg.

Torsdag den 15. juni kl. 17.30 - 19.00 lagde Salling Avis lokaler til netværksmøde. Her var vi i alt 7 deltagere på rundvisning i huset og efterfølgende var der snak om markedsføring - både online og offline - og de enkelte deltageres erfaringer og udfordringer blev drøftet.

Onsdag den 1. marts kl. 17.30-19.00 afholdte vi årets første netværksmøde hos vores vært og aftenens 'case' Roslev Apotek. Her var vi samlet i alt 8 deltagere og vi havde følgende på programmet: Temaerne er 'fokuseret og målrettet markedsføring', aktiviteter for 2017 og et styrket samarbejde blandt de lokale erhvervsdrivende i området.

 

2016:

Mandag den 23. maj kl. 17.30 - 19.00 i Salling Hallerne blev der blandt andet kigget ind i krystalkuglen. Tina Hartmeyer holdt oplæg om 'Trendspotting' og der blev desuden sat mål for erhvervsnetværket.

Onsdag den 9. marts kl. 17.30 - 18.30 var der opstartsmøde for Roslev Erhvervsnetværk i Salling Hallerne.