Tlf. 22 40 88 20
Gennemførte fælles aktiviter for alle Sallings lokale erhvervsnetværk

2017:

Onsdag d. 22. november kl. 16.00 - 17.00 havde vi fyraftensmøde, hvor alle netværksmedlemmer og andre interesserede erhvervsdrivende var indbudt til 1 times gratis foredrag om LinkedIn. SabetoFLEX i Roslev lagde lokaler til og bød de 25 deltagere på kaffe og kage. LinkedIn-eksperten Jesper Dalhus leverede et spændende og indholdsrigt foredrag, som gav deltagerne masser af tips og tricks, som de kunne tage i brug med det samme på deres egne LinkedIn profiler. Der vil muligvis blive fulgt op med et LinkedIn-kursus, som dog kun kan blive til noget med deltagerbetaling. Men det arbejder vi videre på, da der bestemt var interesse blandt de deltagende. 

Torsdag d. 16. november kl. 8.00 - 9.00 var der atter morgenmøde for netværksmedlemmer og andre interesserede. 12 deltagere var samlet hos Cp Sourcing i Durup, hvoraf 3 var 'nye' ansigter. Efter den vanlige præsentationsrunde drøftede deltagerne bl.a. udfordringer med at skaffe kunder lokalt.

Onsdag d. 4. oktober kl. 8.00 - 9.00 mødtes 10 lokale netværksmedlemmer hos et medlem i Gl. Åsted, da virksomheden Hos Simone var vært for morgenmødet. Snakken gik på tværs af deltagerne, hvor et af emnerne bl.a. var markedsføring og som et underemne hertil blev der drøftet en mulighed for at lave en rabatbog for medlemmerne a la 20'er-bogen. Der blev også udtrykt ønske om at styrke netværkets tilstedeværelse på de sociale medier - i første omgang med en fælles side på Facebook. 

Mandag d. 21. august kl. 8.00 - 9.00 blev det efterhånden traditionsrige morgenmøde afholdt endnu en gang. Men denne gang var værten et af medlemmerne fra Breum, Grønning og omegns Erhvervsnetværk. 12 deltagere mødte op hos Sidelmann Design i Junget, hvor indehaveren Marianne Sidelmann havde dækket flot op i gildesalen. Snakken gik godt rundt om bordet og flere idéer og nye samarbejder blev drøftet.  

Tirsdag den 13. juni kl. 8.00 - 9.00 var mødelokalet i Center Salling igen i brug til det tilbagevendende morgenmøde som fællesarrangement. Vi var denne gang 12 deltagere på tværs af netværkene og snakken gik vidt omkring, idet der denne gang var repræsentanter fra 2 nye medlemmer. Der blev derfor sparret og drøftet konkrete udfordringer henover kaffen og det hjemmebagte morgenbrød. 

Onsdag den 3. maj kl. 17.30 - 20.00 havde Vækst i Durup i samarbejde med DLG inviteret det lokale erhvervsliv til fyraftensmøde. Vi var i alt 21 deltagere til mødet, hvor repræsentanter fra DLG Midt- og Vestjylland gav en rundvisning i de mange bygninger og haller. Herefter bød DLG-koncernen på sandwich, frugt og lidt at drikke. Efter spisning gav detaildirektøren et oplæg om DLG, mens kaffen og kagen blev sendt rundt. Det sidste punkt på aftenens program var en fælles brainstorm, som blev afviklet af erhvervsnetværkets tovholder. Her kom mange gode idéer og forslag på bordet.

Onsdag d. 26. april kl. 8.00 - 9.00: Morgenmøde i Center Salling i Durup som fælles-arrangement. I alt 10 deltagere på tværs af netværkene tog imod invitationen. Mens den uhørt store mængde rundstykker blev forsøgt fortæret, drøftede deltagerne mange forskellige emner. Ligesom sidst var der lagt op til, at alle kunne tage en konkret udfordring op til fælles sparring med de øvrige deltagere.

Torsdag d. 20. april kl. 18.30 - 20.30 var de lokale erhvervsnetværk i samarbejde med SKOV og Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter inviteret til virksomhedsbesøg hos SKOV i Glyngøre. Besøget skete i anledningen af at SKOV's nybyggeri stod færdigt. 35 deltagere mødte op og deltog i rundvisningen, som skete i 2 hold med henholdsvis direktør Jørgen Yde Jensen og produktchef Niels Riis som guide. Efterfølgende var der oplæg ved Jørgen Yde Jensen, undervejs blev deltagerne budt på kaffe og kage. Aftenen sluttede af med tid til spørgsmål og kommentarer. Arrangementet var både velbesøgt og vellykket.
 

Torsdag d. 16. marts kl. 8.00 - 9.00: Morgenmøde på Rådhuset i Durup som fælles-arrangement. I alt 11 deltagere på tværs af netværkene tog imod invitationen. Mens det friskbagte morgenbrød blev skyllet ned med flere kander kaffe og lidt the, drøftede deltagerne mange forskellige emner. Ligesom sidst var der lagt op til, at alle kunne tage en konkret udfordring op til fælles sparring med de øvrige deltagere. 


Fredag d. 27. januar kl. 8.00 - 9.00: Årets første netværks-arrangement var morgenmøde i Rådhuset i Durup. Der blev som vanlig serveret et komplet morgenbord med hjemmebagt brød, mens snakken gik blandt de 7 deltagere. Der blev taletid til alle og sparring på konkrete udfordringer.

 

2016:

Torsdag den 15. december kl. 16.00 - 19.00: Vækst i Durup afholdt åbent hus hos Perleisolering, Cp Sourcing og TR Consult. De første ca. 2 timer foregik ude på virksomhederne, mens den sidste time var afsat til fælles netværk og lidt godt til ganen i Rådhuset. Trods et absolut beskedent fremmøde, blev arrangementet gennemført og der blev både tid til netværk og til at spise hjemmebagte jødekager og risengrød fremstillet på 'høkasse-maner' - en enkelt nisseøl eller to gled også ned.


Torsdag den 7. december kl. 19.00 - 20.30: Åbent hus hos JAMOHUSET i Glyngøre. Vi var 12 deltagere til mødet, som tog os omkring både den nye ejer TMP, husets muligheder og den kommende reception og åben hus weekend 13.-15. januar.


Onsdag den 30. november kl. 8.00 - 9.00: Uformelt morgenmøde i Durup (Rådhuset, Anlægsgade 34). 7 deltagere, hvor der blev netværket på kryds og tværs og hvor det blev drøftet, hvordan de fremadrettede morgenmøder kunne afholdes for at skabe endnu mere værdi for deltagerne.


Mandag den 21. november kl. 19.00 - 21.00 var emnet øget salg. Oplægsholder var Niels Sønderby og stedet var Pulsen i Balling. Ca. 30 var mødt frem for at få inspiration.


Onsdag den 2. november kl. 17.30 - 19.30 var der netværksmøde hos Roslev Kro, hvor flere end 30 deltog. Emnet var netværk, rundvisning og kort oplæg fra Roslev Kros nye forpagter og lidt godt at spise.


Onsdag den 28. september kl. 8.00 - 9.00 på Rådhuset i Durup. Denne gang var der 12 deltagere og det var første gang, at morgenmødet var for alle interesserede (tidligere var det kun Durup). Vanen tro blev der serveret hjemmebag og drøftet forretningsmuligheder.


Torsdag den 22. september kl. 19.00 - 20.30 åbnede Center Salling dørene for interesserede. Her fortalte Marianne Filtenborg de godt 20 fremmødte om sin baggrund og om sine planer. Og hun løftede også sløret for et samarbejde med Michael Givskov fra Cykelpartner.


Onsdag den 17. august kl. 18.30 - 21.00 var Cykelpartner vært for netværksmøde. Her blev de godt 30 deltagere vist rundt og fik den imponerende historie om virksomheden.


Onsdag den 22. juni kl. 19.00 - 20.30 var der virksomhedsbesøg og foredrag om Cirkulær Økonomi hos Magnus Olesen i Durup.


Mandag den 6. juni kl. 19.00 - 20.30 var der netværksmøde i JAMOHUSET. PR-ekspert Jeannette Refstrup gav de ca. 30 fremmødte gode råd til, hvordan virksomheder kan skabe mere værdi via PR. Undervejs sørgede Limfjordens Hus for lækre sandwiches og H2O Branding for at tørsten kunne slukkes i det ganske hede lokale.


Torsdag den 14. april kl. 10.00 - 15.00. Konference om jobskabelse med Vækst i Durup som vært på Rådhuset i Durup:

- Velkomst ved Skive Kommunes borgmester Peder Chr. Kirkegaard
- Oplæg ved selvstændig erhvervsdrivende Tina Hartmeyer
- Oplæg ved indehaver af den prisvindende gazellevirksomhed Cykelpartner.dk Michael Givskov
- Oplæg ved grundlægger af kaospiloterne, politisk leder for Alternativet og meget andet Uffe Elbæk
- Oplæg ved direktør og forretningsudvikler hos Den Sociale Kapitalfond Ulrik Haumann
- Opsamling og tak for i dag ved dagens konferencier Thomas Rosenkrands, direktør, forfatter, journalist m. v.