Tlf. 22 31 11 14
Nyheder

 

Nyhedsbrev - modtag seneste nyt i indbakken:
Du kan følge med i de enkelte erhvervsnetværks seneste og kommende aktiviteter og nyheder ved at skrive dig op til nyhedsbrevet her:

Ja tak - jeg vil gerne modtage nyhedsbrev fra et eller flere lokale erhvervsnetværk
 

Seneste nyheder i medierne:

På denne hjemmeside er kun de historier, som er genereret via erhvervsnetværkenes pressearbejde:
 

Den 25. januar bør på en historie i SallingWeb. Den handlede om SET's nyeste erhvervsnetværk. 

En lokal model-messe af en særlig slags blev omtalt i en pressemeddelelse vi udsendte for Durup Borger- og erhvervsforening den 22. januar. Det førte samme dag til omtale på SallingWeb og dagen efter på Skive-Her.

Skive Folkeblad bragte den 21. januar på side 5 en artikel om Mads Mads Engros VVS's nye webtubik..

Den nyskabende webbutik hos Mads Madsen VVS i Roslev blev omtalt på Skive Her den 18. januar.

Virksomheden Mads Madsen VVS Engros A/S kunne den 17. januar fortælle om sin nyskabende webbutik via en pressemeddelelse vi udsendte. Det kom der allerede samme dag en artikel ud af på SallingWeb

Uge 2 bragte Salling Avis historien om Stress Release i Vile. Du kan finder artiklen på side 13 her.

Det nye år bød allerede den 2. januar på omtale af Badeanstalten hos Breum Blomster. Artiklen var i uge 1 hos Salling Avis

2018

Omtale af Limfjordens Hus' julehjælp nåede Morsoefolkebladsugeavis den 28. december. 

Den 27. december bragte 6 artikler i medierne: Byggeservice ApS og Breum Blomster i Skive Folkeblads Midt På Ugen (hhv. side 6 og 10), Byggeservice ApS og Breum Blomster i Morsø Folkeblads Ugeavis (begge side 4) samt Foldberg Kurser og Byggeservice ApS i Salling Avis (hhv. side 13 og 33). 

Den 22. december udsendte vi en pressemeddelelse på vegne af netværkmedlem Limfjorden Hus i Glyngøre og deres julehjælp. Det blev samme dag til omtale på SallingWeb. 

'Vile kan lindre din stress' var overskriften for vores pressemeddelelse den 21. december på vegne af netværksmedlem A.L.T. Zoneklinik fra Glyngøre. Det blev samme dag til artikler på SallingWeb og Skive Her. Ligeledes samme dag bragte Morsoefolkebladsugeavis historien om Breum Blomster

Historien om Breum Blomster og Badeanstalten nåede SallingWeb den 20. december. Samme dag bragte Morsoefolkebladsugeavis.dk et indslag om Byggeservice ApS.

Den 18. december blev det til 2 pressemeddelelser - begge fra det lokale erhvervsnetværk fra Breum, Grønning og Omegn. Den ene om Byggeservice ApS, som er blevet Cembrit-mester og den anden om Breum Blomster og deres arbejde med Badeanstalten. Det førte samme dag til omtale af begge virksomheder: Skive Her bragte artiklen om både Byggeservice ApS og Breum Blomster, mens. SallingWeb og Skive Folkeblad bragte nyheden om Byggeservice. SallingWebs artikel finder du her, mens Skive Folkeblad bragte en notits på side 13.   

Mandag den 17. december udsendte vi en pressemeddelelse på vegne af netværksmedlemmet Foldberg i Roslev. Det blev samme dag til artikler på SallingWeb og Skive Her.

Tre netværkshistorier ramte medierne i uge 49. Dels historien om vand, der tappes med Rolex og dels om det kommende LAN-Party i Breum. Disse to historier er i Salling Avis på henholdsvis side 15 og 16. Desuden nåede historien om Rolexet også Skive Folkeblads Ugeavis (side 37). Du kan læse avisen her.

I uge 48 bragte Salling Avis et indslag om ArbejdsmiljøCenter Midt-Vest og deres arbejde med FN's 8. verdensmål. Artiklen er på side 16 og du finder link til avisen her

Mandag den 26. november bragte SallingWeb et indslag om netværksmedlemmet Multika - dansk køkkensnedkeri. Baggrunden var en pressemeddelelse udsendt samme dag og hvor fokus var på Rolex. Samme historie nåede dagen efter i Skive Her.

Den 20. november udsendte vi en pressemeddelelse på vegne af netværksmedlemmet Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest. Det kom der samme dag en artikel ud af på SallingWeb og Skive Her.

I uge 46 bragte Salling Avis to af vores historier: En travl netværksnovember (side 7) og god opstart for Erhvervsnetværk 7840 Højslev (side 10). Du finder link til avisen her. Dermed nåede vi op på 137 medieindslag i 2018 - altså dem, der er baserede på erhvervsnetværkene/medlemmerne. 

Nordfjensfolkeblad.dk bragte den 11. november historien om den gode opstart for erhvervsnetværket i 7840 Højslev.

Fredag den 9. november bragte Skive Folkeblad historien om Breum LAN-Party (side 14).

Vi udsendte onsdag den 7. november en pressemeddelelse på vegne af netværksmedlem HL Smede & Montage i Breum. Den handlede om et projekt, som indehaveren er en af indsjælene bag: Breum LAN-party. Samme dag blev historien bragt på SallingWeb og Skive Her.

Den travle netværksnovember blev omtalt i Skive Folkeblad (side 4) den 06. november.

Spøttrup Ugeavis uge 45 bringer på side 4 historien om Gramos overtagelse af bogbinderi.

Vi fortalte mandag den 5. november om vores travlhed i resten af denne måned. Det kom der samme dag indlæg på Skive Her og SallingWeb ud af.

Onsdag den 31. oktober udsendte vi en pressemeddelelse om den gode opstart af erhvervsnetværket i 7840 Højslev. Det førte samme dag til en artikel på SallingWeb og Skive Her. Dagen efter bragte Skive Folkeblad historien i deres fysiske avis (side 13).  

SallingWeb bragte nyheden om Gramo A/S den 31. oktober. Samme dag bragte Radio Skive et indslag om Salling Palle- og Emballagehandel, som en del af deres serie Den Gode Historie.

Den 30. november udsendte vi en pressemeddelelse på vegne af Gramo A/S. Anledningen var deres overtagelse af bogbinderi i Veile. Det kom der allerede samme dag en artikel ud af på Skive Her.

I uge 44 bragte Salling Avis historien om Salling Palle- og Emballagehandel.

Morsø Folkeblad bragte på side 5 en artikel om Salling Palle- og Emballagehandel.

Endnu et medie bragte den 24. oktober historien om væksten hos Salling Palle- og Emballagehandel. Det var Morsø Folkeblads Ugeavis' trykte udgave. Du finder link til avisen her.

Morsoefolkebladsugeavis.dk bragte den 19. oktober historien om Palleeventyret i Durup. 

De 150.000 paller i Durup blev den 15. oktober nævnt på Skive Her.

Fredag den 12. oktober udsendte vi en pressemeddelelse på vegne af Salling Palle- & Emballagehandel, som kunne fortælle, at der nu langes minimum 150.000 paller over disken i løbet af et år. Samme dag førte det til en artikel på SallingWeb.

Skive Folkeblad bringer den 10. oktober på side 4 en mindre artikel om vores opstartsmøde i 7840 Højslev. 

Salling Avis bragte i uge 41 to nyheder fra netværksmedlemmerne - begge fra Durup. Den ene om Cp Sourcing og deres Claen-it (side 6) og den anden om Magnus Olesens udvidelse (forside og side 7). Du finder avisen her

Fredag den 5. oktober havde vi fornøjelse af at bidrage til synligheden af en god lokal historie fra Magnus Olesen. Virksomheden kunne således fortælle, at man udvider i Durup med 15-20 arbejdspladser. Historien var allerede ude i Skive Folkeblad og Radio Skive via Magnus Olesens eget materiale. Vores bidrag førte til indslag følgende steder samme eller efterfølgende dage: SallingWeb, Skive Her, TV Midtvest og P4 Midt & Vest. 

Den 2. oktober bragte Morsoefolkebladsugeavis atter et indslag om vores kommende møde i Højslev. Baggrund var et nyhedsbrev vi udsendte samme dag.

Oktober startede ud med et medieindsalg på Skive Her om virksomheden Cp Sourcing og deres Clean-it, jf. nedenfor. 

Cp Sourcing fra Durup er at finde i medierne fra den 28. september, hvor vi udsendte en pressemeddelelse om Clean-it, som de har produceret. Første indslag finder du på SallingWeb

SET's stykelse af de lokale erhvervsnetværk fik omtale i Salling Avis i uge 39. Det samme gjorde historien om Skottenborgs boligoptimering. Artiklerne findes på henholdsvis side 15 og 40. Linket til avisen får du her. Samme uge, samme dag pryder Skottenborg forsiden på Spøttrup Ugeavis.

Skive Folkeblad bragte lørdag den 22. september en artikel (side 5) om det kommende lokale netværk i 7840 Højslev.

Tirsdag den 18. september bragte Morsoefolkebladsugeavis.dk historien om styrelse af de lokale erhvervsnetværk. Det samme gjorde Ugeavisen Skive.

Ligeledes den 18. september bragte Kjellerup Tidende historien om Skottenborg. Du kan finde et billede af artiklen her

På baggrund af en pressemeddelelse udsendt den 17. september, kom der samme dag et par indlæg i pressen. Emnet var, at SET styrker de lokale erhvervsnetværk. Du kan finde indlæg på SallingWeb og Skive Her.

Den 05. september udsendte vi en pressemeddelelse om vores kommende netværksmøde hos Cykelpartner. Det er der samme dag kommet indslag om på Skive Her og SallingWeb.

Tirsdag den 04. september bragte SallingWeb og Skive Her vores netop udsendte historie om Skottenborg, som arbejder med boligoptimering a la *I hus til halsen'. 

Salling Avis bringer i uge 35 en artikel om det kommende morgenmøde i Pulsen i Balling.

Fredag den 24. august bragte SallingWeb en artikel om vores kommende lokale netværksmøder. Det skete på baggrund af det nyhedsbrev vi udsendte samme dag. Du finder atiklen her.

Uge 34 bragte Skive Folkeblads ugeavis Midt På Ugen en artikel om BP Rengørings test af nyt rengøringssystem (som omtalt tidligere på året).

I uge 30 bragte Spøttrup Ugeavis historien om FysioCare Sallings vokseværk.

Morsø Folkeblads Ugeavis bringer også nogle af vores historier i uge 29. Den ene er historien om Dan's Smede & VVS, som flytter hjem, mens den anden er om det nyetablerede Salling Hjemmepleje. Sidstnævnte historier er både på forsiden og på side 57 i den fysiske avis og samme dag (18. juli) på deres web-udgave (Morsoefolkebladsugeavis.dk)

2018's 29. version af Salling Avis og Spøttrup Ugeavis havde hver sin udgave af historien om Salling Hjemmepleje. 

Uge 29 blev startet med en pressemeddelelse fra FysioCare Salling som kunne fortælle, at de er vokset ud af de nuværende lokaler. Historien blev samme dag bragt på SallingWeb. Ligeledes samme dag bragte Morsoefolkebladsugeavis.dk historien om Dan's Smede & VVS.

Onsdag den 11. juli udsendte vi en pressemeddelelse på vegne af Vestsalling Hjemmeside fra Balling/Spøttrup Erhvervsnetværk. Anledningen var lancering af et nyt hjemmeplejefirma: Salling Hjemmepleje. Samme dag kom nyheden på SallingWeb og på Skive Her..

Skive Folkeblad bragte den 10. juli et indslag om Dan's Smede & VVS' flytning. Samme dag bragte Morsoefolkebladsugeavis.dk et indslag om 'Sundhed i Roslev' på baggrund af vores lokale Roslev Nyhedsbrev.

Salling Avis nr. 28 bringer en indslag på bbagrund af vores lokale nyhedsbrev om Jebjerg: Nemlig, at der i Jebjerg er kommer 4 nye iværksættere i 2018 og at en bog om Jebjerg viser, at der også i dag er en løbende udvikling i erhvervslivet i landsbyen.

Mandag den 9. juli udsendte vi en pressemeddelelse på vegne af medlem af Roslev Erhvervsnetværk, Dan's Smede & VVS. Samme dag var der en artikel at finde hos SallingWeb og Skive Her.

Den 27. juni kunne man i Salling Avis læse om Erhvervsnetværket Vækst i Durup.

Morsø Folkeblad bragte den 23. juni en artikel om Vækst i Durup.

13. juni bragte Midt På Ugen historien om Road Race Meet i Breum (side 4)..

Salling Avis fortalte om Breums road racing løb den 6. juni (side 10).

Salling Web bragte historien om Road Race Meet i Breum den 31. maj.

Den 30. maj udsendte vi en pressemeddelelse på vegne af Breum Borger og Landboforening. Den handlede om 'ræs i Breum'. Det blev samme dag til en omtale i P4 og på Skive Her.

Salling Avis bragte den 29. maj nyheden om Akurats vokseværk

24. maj bragte Holstebro Onsdag historien om Akurat (side 32).

Medio maj medvirkede vi i forbindelse med udsendelse af pressemeddelelse fra Akurat, som er medlem af Vækst i Durup. Det blev den 17. maj til et indslag i Holstebro Onsdag og på Nuparks Hjemmeside.

Den 23. maj kunne man i Salling Avis læse om de SET's nye satellitkontorer i Balling, Durup og Hald (side 2).

Salling Avis bragte 23. april nyheden om, at Mads Madsen VVS viser rundt den 24. maj (side 5).

BP Rengørings nye system blev omtalt i Salling Avis den 18. april (side 18). 

Historien om Roslev Apoteks 2 nye udsalgssteder blev bragt på Morsoefolkebladsugeavis.dk den 3. april og i Morsø Folkeblads Ugeavis, Salling Avis og Spøttrup Ugeavis alle den 4. april. Ligeledes den 4. april bragte Midt På Ugen, Salling Avis og Skiveporten hvert et indslag om netværksmødet i Center Salling mandag..

Den 26. marts udsendte vi en pressemeddelelse på vegne af Roslev Apotek, hvilket samme dag gav omtale i følgende 2 medier: SallingWeb og Skive Her. Ligeledes samme dag bragte Salling Avis en atikel om Musu Akupunktur (28).

Morsoefolkebladsugeavis.dk bragte den 12. marts historien om 'rengøring med vand'. 

Den 8. mart bragte Skive Her hiistorien om BP Rengørings test af nyt banebrydende rengøringssystem.

Onsdag den 7. marts bragte Skive Her og Spøttrup Ugeavis (side 2) historien om Musu Akupunktur. Samme dag kunne man i Salling Avis læse om 'livet som erhvervskonsulent hos SET' (side 6). Ligeledes den 7. marts udsendte vi en pressemeddelelse på vegne af netværksmedlem BP Rengøring. Det er der som nævnt overfor, kommet lidt omtale ud af. En af disse kom også selvsamme dag, nemlig på SallingWeb.

Den 5. marts udsendte vi en pressemeddelelse på vegne af et af vores nyeste medlemmer, Musu Akupunktur i Balling. Samme dag førte det til et indslag i SallingWeb

Ingeniørvirksomheden BIIR Nordvest var atter i medierne den 28. februar, nemlig i Dagbladet Holstebro-Struer. Du finder artiklen online her.

Den 27. februar bragte Salling Avis i deres udvidede udgave to historier fra medlemmerner: Dels om BIIR Nordvest (side 11) og dels om BP Rengøring (side 16). 

Fredag den 23. februar blev historien om BIIR Nordvest bragt på Skive Her. Samme dag bragte også Morsø Folkeblad historien, men den kunne læses i Thisted Dagblad dagen efter..

Den 22. februar udsendte vi en pressemeddelelse på vegne af BIIR Nordvest som er ny i SET og ny i Erhvervsnetværk Glyngøre. Få minutter efter var artiklen at finde på SallingWeb. Samme dag bragte også DR Midtvest og SkiveUP et indslag om virksomheden. Ligeledes Skive Folkeblad bragte et indslag samme dag. Du kan se et billede af artiklen her.

Onsdag den 21. februar udsendte vi en pressemeddelelse om 'Livet som erhvervskonsulent'. Samme dag bragte Skive Her og SallingWeb en artikel om dette. Ligeledes samme dag bragte Limfjord Update en artikel om det nyeste medlem af Erhvervsnetværk Glyngøre - læs mere ovenfor. 

Skive Folkeblad bringer i deres ugeavis Midt På Ugen den 14. april en artikel om vores kommende LinkedIn-kursus i Roslev.

Den 13. februar bragte Skive Her historien om BP Rengøring. Samme dag bragte Salling Avis historien fra Durup Hallen (side 4).

Den 12. februar har vi udsendt 2 pressemedddelelser på vegne af netværksmedlemmer. Henholdsvis fra Erhvervsnetværket Vækst i Durup og fra Jebjerg Erhvervsnetværk. Begge har samme dag ført til artikler på SallingWeb (Durup Hallen og BP Rengøring) og Skive Her (Durup Hallen) Ligeledes den 12. februar er der omtale af vores kommende LinkedIn-kursus på Morsoefolkebladsugeavis.dk.

Et dugfrisk medieindslag her onsdag den 7. februar, hvor Morsø Folkeblads Ugeavis bringer vores historie om vigtigheden af at stå sammen om at skabe værdi. Indslaget findes på side 40-41 og kan læses via dette link

Den 2. februar bragte Morsø Folkeblad historien om fætrene, der etablerer cateringvirksomhed i Durup.

Onsdag den 31. januar bragte ugeaviserne et par af vores historier: Salling Avis bragte en artikel om SET's nye medlem BP Pengøring (side 2) og om status på 'Roadshows' (side 10). Morsø Folkeblads Ugeavis bragte samme dag et indslag om Grillfætter Catering (side 27). 

Halvvejs igennem de første 6 'Roadshows' udsendte vi den 26. januar en pressemeddelelse om vigtigheden af at 'spille hinanden stærke'. Det medførte indslag i SallingWeb samme dag og på Skive Her den 30. januar. 

Historien om fætrenes nye butik ramte flere medier i dagene efter pressemeddelelsen: Skive Her den 23., Salling Avis den 24.(side 4) og Morsoefolkebladsugeavis.dk den 25. januar.

Drn 22. januar udsendte vi en pressemeddelelse om en ny virksomhed i Durup - Grillfætter Catering. Det kom der meget presseomtale ud af, jævnfør overfor. Allerede samme dag kunne man læse flere indslag i medierne. De 3 af disse i Skive Folkeblad: Dels en lille forsidehistorie og en artikel på side 9 i den fysiske avis og dels en elektronisk udgave på Skive Folkeblad Online  Herudover bragte også SallingWeb og Limfjord Update historien den 22. Radio Limfjord bragte også historien, formentlig nogle gange enten den 22. eller en af de efterfølgende dage.

Den 17. januar udsendte vi en pressemeddelelse omkring de kommende roadshows. Desuden udsendte vi 2 dage tidligere et nyhedsbrev om samme emne. Det er der kommet lidt presseomtale ud af. SallingWeb, Midt På Ugen og Salling Avis bragte indslag den 17. januar, mens Skive HerSkiveportalen og Morsoefolkebladsugeavis.dk bragte et indslag den 18. januar.

2017

Salling Avis bragte historien om Simone Bechs nye tiltag i årets sidste avis, den 27. december (side 30). Samme dag bragte Morsø Folkeblads Ugeavis historien om, at Daniel Justesen var nomineret som årets iværksætter. 

Den 21. december udsendte vi en pressemeddelelse på vegne af Hos Simone. Samme dag blev historien bragt af SallingWeb og Skive Her. Ligeledes samme dag var der dobbeltsidet omtale af Daniel Justesen i Morsø Folkeblad.

LimfjordUpdate.dk har den 20. december historien om Limfjordens Hus på hjemmesiden.  

I den nye udgave af Salling Avis fra den 19. december er der i både den fysiske avis og i den digitale udgave en række artikler fra netværksmedlemmer: På side 7 kan man læse om erhvervsnetværkenes nye initiativer, på side 8 bringer avisen en artikel om kokken fra Limfjordens Hus og på side 16 finder man nyheden om Center Sallings torsdagsåbent. 

Den 18 december kan man på Skive-Her.dk og på SallingWeb.dk læse om Center Sallings fælles-event med gratis glögg og flødeboller, som gentages den sidste torsdag op til jul. Samme dag bringer Skive-Her.dk også en historie om den unge kok og iværksætter fra Limfjordens Hus.

Man kan i Morsø Folkeblad den 15. december på side 5 læse om de fælles branding-initiativer i netværkene.

Den 12. december er historien om netværkenes branding-initiativer kommet på SallingWeb.dk og på side 7 i Skive Folkeblad. Samme dag er Salling Avis udkommet med flere lokale historier. På side 6 kan man læse om årets sidste netværksmøde og på side 13 er der en artikel om familien Lindemann og deres brætspil. Også i Spøttrup Ugeavis kan man læse om familien Lindemann. På side 11 i Spøttrup Ugeavis kan man desuden læse om erhvervsnetværkenes sidste møde i år. 

Skive-Her.dk kan man den 11 december læse om erhvervsnetværkenes nye branding-initiativer. Hermed nåede vi 350 medieindslag i 2017.

Skive Folkeblad bringer en lille notits den 18. november på side 21 om jul i Blomsteriet.

I Salling Avis fra uge 48 kan man læse flere historier i både den fysiske avis og den digitale udgave: På side 5 kan man læse om Durup-netværkets nyeste medlem Akurat fra Holstebro, på side 10 er der et portræt af TR Consult og Sallings lokale erhvervsnetværk og på side 36 kan man læse om jul i Blomsteriet. 

Skive-Her.dk bringer den 17. november historien om Blomsteriet fra Center Salling. Skive Folkeblad bringer samme dag på side 11 en artikel på baggrund af et interview med flere netværksmedlemmer fra Roslev Erhvervsnetværk. 

SallingWeb.dk kan man den 16. november læse om julerier i Blomsteriet i Durup. Samme dag bringer Morsø Folkeblad på side 7 historien om den kommende Jebjerg-bog. 

Den 15. november kan man på side 7 i Morsø Folkeblad læse en omtale af bogen om Jebjerg.

SallingWeb.dk bringer den 12. november en artikel om den kommende Jebjerg-bog, som er skrevet af netværksmedlem og -tovholder TR Consult. 

I Skive Folkeblads ugeavis, Midt på Ugen, fra den 8. november kan man på side 18 læse en foromtale af netværksmødet i Glyngøre hos Svenning Svenningsen og på side 43 læse en foromtale af det kommende morgenmøde hos Cp Sourcing. Begge artikler kan læses i den digitale udgave af Midt på Ugen, ligesom artiklerne også er bragt på SkivePortalen.dk.

Akurat, som er nyeste medlem i de lokale erhvervsnetværk, blev omtalt i 2 medier den 2. november: Skive Her og Morsoefolkebladsugeavis.dk.

Den første dag i november udkom de to folkeblades ugeaviser. Midt På Ugen beskrev netværksmødet i Jebjerg den 7. november (side 54). Denne artikel findes også i digital udgave på Skiveportalen. Begge artikler er en konsekvens af nyhedsbrevet fra Jebjerg Erhvervsnetværk. Morsø Folkeblads Ugeavis bragte historien om Familien Lindemann (side 4).

1. november udsendte vi også en pressemeddelelse om det nyeste netværksmedlem, nemlig Akurat. Det samme dag til en artikel på SallingWeb.

Her på grænsen mellem oktober og november kunne man første gang læse om det kommende netværksmøde i Glyngøre. Artiklen finde på Skiveportalen og er en konsekvens af vores nyhedsbrev om mødet.

Den 30. oktober sendte vi en pressemeddelelse på vegne af SuperBrugsen i Glyngøre. Samme dag har SallingWeb.dk og MorsoeFolkebladsUgeavis.dk bragt artiklen. Dagen efter kan historien også læses på Skive-Her.dk og i ugens udgave af Salling Avis på side 3. Samme dag i Salling Avis kunne man også læse om Halloween i Durup (side 6). Den artikel var blevet til på grund af det løbende samarbejde med Salling Avis. Ligeledes samme dag, men i Skive Folkeblad, kunne man læse om Vinfestivalen i Glyngøre (side 13).

Skive Folkeblad bragte den 26. oktober historien om Familien Lindemann. Den findes på side 18 i den fysiske avis og desuden på avisens elektroniske udgave. Samme dag kunne samme historie læses på Skive Her og Morsoefolkeblandsugeavis.dk. Familiens historie nåede også i radioen, da P4 lavede et live-interview, som kan høres her fra P4 Morgen-udsendelsen

Den 25. oktober bragte ugeaviserne 2 netværkshistorier. Den ene var om netværksmødet den 30. oktober (Skive Folkeblads Midt På Ugen) og den anden om vores nye fælles Facebook-side (Morsø Folkeblads Ugeavis).

Samme dag udsendte vi pressemeddelelse på vegne af Familie Lindemann, som kunne fortælle, at de overdrager markedsføring, produktion og salg af deres brætspil til samarbejdspartner. Denne historie kunne senere læses på SallingWeb og på TV Midtvest, hvor der både var en artikel og et TV-indslag.

Salling Avis bragte den 17. oktober historien om Blomsterdekoratørerne. Du kan finde et link ugeavisen her. Historien er på side 6.

Historien om Café Icecream nåede også Radio Limfjord den 13. oktober, hvor den blev omtalt nogle gange i løbet af dagen.

Den 12. oktober kan man på LimfjordUpdate.dkMorsoeFolkebladsUgeavis.dk og Skive-Her.dk læse en artikel om Café Icecreams støttearrangement. 

Senere på dagen den 11. oktober udsendte vi en pressemeddelelse på vegne af Café Icecream fra Vækst i Durup. Efter kort tid blev historien bragt på SallingWeb.dk

Den 11. oktober sendte vi en pressemeddelelse på vegne af Blomsterdekoratørerne i Roslev. Et par timer senere er historien at finde på både SallingWeb.dk og Skive-Her.dk.  Samme dag kunne man læse om Kurt Skottenborg i Thisted Posten under overskriften 'Alle huse kan sælges'. Artiklen findes på side 76.

Samme dag kan desuden historien om de lokale erhvervsnetværks øgede medieindsats læses på Skive-Her.dk.

Den 10. oktober udsendte vi en fælles pressemeddelelse på vegne af alle 6 lokale erhvervsnetværk med nyheden om, at netværkene netop har fået en fælles Facebook-side. Samme dag er historien bragt på SallingWeb.dk

I Salling Avis uge 40 er der bragt en artikel om Skottenborg på side 10. Se den digitale avis. Samme uge er der i Spøttrup Avis på side 7 en artikel om Skottenborgs ydelser. Læs avisen i digital udgave. Hermed nåede antalle indslag i medierne op på 301.

Den 28. september sendte vi en pressemeddelelse på vegne af Skottenborg, som er nyt medlem i Balling Erhvervsnetværk. Det har samme dag ført til artikler på LimfjordUpdate.dk, SallingWeb.dk  og Skive Her.

'Erhvervsnetværk holder morgenmøde' kunne man den 27. september læse i Skive Folkeblads Midt På Ugen (side 42).

Salling Avis bragte den 26. september en artikel om den kommende Jebjerg-bog. Artiklen findes på side 13

'Plej dit netværk i badetøj', kunne man læse på side 20 i Salling Avis den 19. september.

Tirsdag den 12. september bragte Salling Avis nyheden om, at Balling Erhvervsnetværk udvides til Spøttrup Erhvervsnetværk. Det kan du læse om på side 16 i den elektroniske udgave her.

Den 7. september bragte Morsø Folkeblad et indslag om tilbuddet om fælles svømning og motion (side 5).

Vi udsendte d. 4.september en pressemeddelelse om netværkets tilbud om fælles svømning og motion. Den historie blev d. 5. september bragt på SallingWeb.dk og Skive-Her.dk.

Netværksmødet i Balling er den 5. september også omtalt på Morsoefolkebladsugeavis.dk.

Den 1. september udsendte vi en pressemeddelelse med foromtale af det kommende netværksmøde i Balling. Historien blev samme dag bragt på SallingWeb.dk og Skive-Her.dk

'Ligestilling i Durup' lød det i Morsø Folkeblad den 25. august. Her fortalte avisen på side 5 om Salling Palle- og Emballagehandel.

I Morsø Folkeblads Ugeavis fra den 23.8. kan man på side 56 læse en artikel om ligestilling hos Salling Palle- og Emballagehandel. Find artiklen i den digitale avis online.

På side 6 kan man i Salling Avisens udgave fra den 22. august læse om Marianne Sidelmann og hendes jubilæum med virksomheden Sidelmann Design. Artiklen kan læses i den digitale udgave af avisen.

Skiveportalen har i uge 33 omtale af arrangementer i forbindelse med 5 års jubilæum med åben hus den 19.8. hos Marianne Sidelmann, samt morgenmøde for de lokale erhvervsnetværk med samme Marianne Sidelmann som vært.   

Den 16.8 har Skive-Her.dk bragt historien om Salling Palle- og Emballagehandel. 

Skive Folkeblad har den 16.8. udsendt en ny udgave af ugeavisen Midt På Ugen. Her finder man på side 17 en foromtale af morgenmødet, som finder sted den 21.8. hos Sidelmann Design i Junget. Sidelmann Design omtales igen på side 23, hvor der er bragt en artikel om virksomhedens 5 års jubilæum og åben hus. Avisen kan læses i digital udgave her.

Den 16.8. udkom ugens trykte udgave af Morsø Folkeblads Ugeavis. På side 14 bringer avisen en artikel om Vækst i Durups medlem nr. 30, som er Blomsteriet. På side 18 er også en artikel om Sidelmann Design og virksomhedens 5 års fødselsdag. Læs den digitale udgave af avisen her

Vi sendte 15.8. en pressemeddelelse til medierne om Salling Palle- og Emballagehandel. Samme dag har SallingWeb.dk og Morsoefolkebladsugeavis.dk bragt historien. 

Den 14.8. sendte vi en pressemeddelelse på vegne af Sidelmann Design i Junget, som snart kan fejre 5 års jubilæum. Samme dag bragte Skive-Her.dk og SallingWeb.dk en artikel. 

På Salling Avis' hjemmeside kan man den 15.8. se en kortere udgave af artiklen om Blomsteriet og Vækst i Durup på forsiden og læse artiklen online her. Artiklen kan desuden læses i Salling Avis på side 9 - læs den digitale udgave af avisen her.

Den 14.8. bragte Morsø Folkeblad historien om Blomsteriet som medlem nr. 30 i Vækst i Durup på side 3.

Vi sendte sidst på eftermiddagen den 10.8. en pressemeddelelsen med historien om Vækst i Durups medlem nr. 30: Blomsteriet. Den historie er den 11.8. bragt på Morsoefolkebladsugeavis.dk, Skive-Her.dk og på SallingWeb.dk

I Salling Avis, som er udkommet den 8.8. bringer avisen en artikel på side 13 om Vækst i Durup og status på netværksarbejdet. Artiklen kan læses her i den digitale udgave af avisen. 

Historien om FysioCare Salling er desuden bragt i Skive Folkeblad den 2. august på side 6 - se artiklen her - og i Morsø Folkeblads Ugeavis på side 28. 

Torsdag den 27. juli bragte Morsoeugeavis.dk historien om FysioCare Salling.

25. juli udsendte vi en pressemeddelelse på vegne af FysioCare Salling, som har til huse i Pulsen i Balling. Den historie blev samme dag bragt på SallingWeb, Skive Her, Salling Avis (side 10)  og Spøttrup Ugeavis (side 2), Sidstnævnte to medier havde dog modtaget pressemeddelelsen på forhånd, så de havde mulighed for at bringe historien samtidig med øvrige medier.

Onsdag den 19. juli bragte Skive Folkeblads Midt På Ugen en artikel om torvedag i Center Salling (side 7). 

Ugen før bragte samme medie en artikel om åben klinikdag hos Klinik Midtmors.

Historien om Klinik Midtmors kan også læses i den nye udgave af Salling Avis, som er udkommet den 11. juli. Artiklen kan læses på side 8 i den fysiske avis og i den digitale ugave. Samme dag er der desuden bragt en artikel på Skive-Her.

Mandag den 10. juli udsendte vi en pressemeddelelse på vegne af Klinik Midtmors, som har åben klinikdag i Durup-klinikken. Nyheden kan samme dag læses på Morsoefolkeblad.dk og på SallingWeb

Den 5. juli bragte Skive Folkeblad en artikel om fremgangen hos Hobby-Husets byggecenter i Grundvad. Artiklen findes både i den fysiske avis (side 5) og kan læses i en online version på SkiveFolkeblad.dk.

'Torvedagene vender tilbage' skrev Morsø Folkeblad den 29. juni om de forestående torvedage i Center Salling.

Skive Folkeblads Midt På Ugen bragte den 28. juni en artikel om torvedagene i Center Salling (side 13). Samme dag bragte Skive Folkeblad samme nyhed (side 8).

Tirsdag den 27. juni bragte Skive Her nyheden om torvedagene i Center Salling. Det samme gjorde Salling Avis (side 15), som desuden bragte nyheden om nyt medlem i Vækst i Durup (side 36). Med disse indslag nåede vi 250 medieindslag i 2017.

Den 26. juni bragte Limfjord Update historien om torvedage hos Center Salling. Samme dag bragte Skive Folkeblad en artikel om Skt. Hans i Durup (side 14), hvilket skete på baggrund af en pressemeddelelse udsendt den 24. juni.

Den 23. juni udsendte vi en pressemeddelelse på vegne af Center Salling, hvor flere netværksmedlemmer har deres base. Indslaget handlede om sommerens 2 torvedage i centret. Det blev dagen efter til et indslag på SallingWeb.

Morsø Folkeblads Ugeavis bragte den 21. juni 3 artikler fra netværket: Historien om Bamser uden grænser (side 20-21), historien om Fur Ø Gaardbutik Klod (side 18) og historien om Iværksætterhuset i Jebjerg (side 26).

Morsø Folkeblad bragte den 17. juni historien om Dan's Smede & VVS (side 5). Samme dag bragte Morsoefolkebladsugeavis.dk historien om Fur Ø Gaardbutik Klodes indtræden i Vækst i Durup.

Den 16. juni optrådte historien om Vækst i Durups nye medlem, Fur Ø Gaardbutik Klode, i Morsø Folkeblad (side 4). 

Torsdag den 15. juni udsendte vi en pressemeddelelse om netværksmødet hos Iværksætterhuset Jebjerg. Den er der samme dag kommet 2 indslag ud af: SallingWeb og Skive Her. Ligeledes den 15. juni bragte Morsø Folkeblad et indslag om dagens møde i Roslev og mødet i Oddense den 19. juni. Indslaget blev bragt på side 5.

Den 14, juni nåede historien om Bamser uden grænser Morfø Folkeblad side 5 og Morsoefolkebladsugeavis.dk.

Salling Avis bragte den 13. juni historien om Dan's Smede & VVS. Den er på side 11 og du finder et billede af den her.

Den 12. juni nåede Bamser uden grænser SallingWeb.

Limfjord Update bragte den 11. juni nyheden om en travl netværksuge.

Lørdag den 10. juni kom historien om Bamser uden grænser på Limfjord Update.

Nyheden om den travle netværksuge blev bragt den 9. juni på Skive Her. Sammen dag udsendte vi en pressemeddelelse på vegne af endnu et nyt medlem af Vækst i Durup, Bamser uden grænser. Det første samme dag også til et indslag på Skive Her.

Torsdag den 8. juni udsendte vi 2 pressemeddelelser. Den første på vegne af et af de to nye medlemmer i erhvervsnetværket i Durup (Fur Ø Gaardbutik Klode). Det førte ganske hurtig til 2 indslag: SallingWeb og Skive Her. Den anden pressemeddelelse handlede om en forestående travl netværksuge i Salling. Det førte samme dag til et indslag på SallingWeb.

Historien om Dan's Smede & VVS er d. 8. juni også bragt på Limfjord Update, Skive Folkeblads fysiske avis (side 6) og samme medies digitale udgave

D. 7. juni sendte vi en pressemeddelelse på vegne af Dan's Smede & VVS, som er medlem i Roslev Erhvervsnetværk. Efter ganske kort tid kom de første indslag på SallingWeb og Skive-Her. Samme dag var der en artikel i Skive Folkeblads Midt På Ugen (side 15) omkring netværksmødet i Jebjerg den 14. juni.

Vores pressearbejde har ført til lidt ekstra omtale for et af vores netværksmedlemmer, virksomheden A Svane, som har haft besøg af TV MidtVest. Det blev til en fin artikel og et flot TV-indslag d. 6. juni. Artikel og indslag kan ses på TV MidtVests hjemmeside

Skive Her bragte den 1. juni et indslag om det kommende netværksmøde i Jebjerg. Historien havde Skive Her fået fra vores nyhedsbrev. Indslaget på Skive Her kan læses via dette link.

Den 30. maj bragte Salling Avis 2 af vore historier. Den ene en 'gammel' om Salling Banks indtræden i netværket (side 2) og den anden om Skive Go Kart & Paintballs nye go-karts (54). Avisen kan læses her.

Torsdag den 23. maj bragte Morsø Folkeblad historien om den 'nye' brugs.

Salling Avis bragte denne uge 3 artikler genereret fra de lokale erhvervsnetværk. Den ene om gratis prøvemedlemskab (side 4), den anden om DLG-mødet (ligeledes side 4) og den tredje en hjemmeside version af DLG-mødet. Og havde det ikke været fordi avisen selv var til stede under indvielsen af Durups 'nye' brugs, havde det været 4 artikler. Du finder uge 20 udgaven her.

Mandag den 15. maj bragte endnu 3 medier historien om den 'nye' brugs i Durup: Skive Her, Morsoefolkebladsugeavis.dk og Morsø Folkeblad (side 3).

Limfjord Update bragte søndag den 14. maj nyheden om brugsen i Durup. Du kan læse indslaget her.

Lørdag den 13. maj bragte TV Midtvest indslaget om brugsen i Durup.. Du kan læse indslaget her. Dette var samtidig indslag nr. 206 i 2017.

St. Bededag udsendte vi først på aftenen en pressemeddelelse på vegne af DagliBrugsen Durup, som er medlem af Vækst i Durup. Det handlede om indvielsen af brugsens nye lokaler. Alerede samme aften blev det til et indslag på SallingWeb.

Onsdag den 10 maj bragte Morsø Folkeblads Ugeavis en stor artikel om Skive Go-Kart & Paintballs nye go-karts. Samme dag bragte Morsoefolkebladsugeavis.dk en artikel om Roslev Apoteks Flyttedag.

Tirsdag den 9. maj bragte Morsoefolkebladsugeavis.dk historien om Skive Go-Kart & Paintball. Den kan du læse her. Samme dag bragte Morsø Folkeblad et indslag om Roslev Apoteks flytning (side 11).

Ligeledes den 9. maj bragte Salling Avis 4 af vore historier. De tre i selve avisen, nemlig om Roslev Apotek (forside), om AMC Service som vi havde tippet dem om (side 6) og om Bogild IT (side 15). Du finde linket til avisen her. Det 4. indslag fra Salling Avis var en kortere version af historien om Roslev Apotek. Den var at finde på avisens hjemmeside.

Tidligt om morgenen den 5. maj udsendte vi pressemeddelelse om Roslev Apoteks køb af tidligere bankbygning. Det er samme dag blevet til et indslag på SallingWeb, Skive Her og Skive Folkeblad (side 7). Ligeledes er 3 af nyhederne fra de foregående dage bragt den 5. maj: Historien om Skive Go-kart er bragt på Skive Her og i Skive Folkeblad (side 12), mens historien om DLG mødet er bragt på Morsoefolkebladsugeavis.dk

Den 4. maj udsendte vi 2 pressemeddelelser. Den ene om Skive Go-Kart nye go-karts. Det førte senere samme dag til indslag på SallingWeb. Desuden udsendte vi en pressemeddelelse om fyraftensmødet i DLG. Det blev ligeledes samme dag til indslag på Limfjord Update, Skive Her og SallingWeb samt en arkitel i Skive Folkeblad (side 11).

Morsø Folkeblads Ugeavis bragte den 3. maj en artikel om fyraftensmødet hos DLG (side 34).

Samme dag om morgenen udsendte vi en pressemeddelelse på vegne af Bogild IT i Roslev. Det blev kort tid efter til et indslag på Limfjord Update, SallingWeb, Skive Her og Morsoefolkebladsugeavis.dk.

Salling Avis bragte i uge 18 en artikel om Hobby Huset Grundvad, som kan læses på side 15 i avisen. Samme dag kan man på forsiden af Spøttrup Ugeavis' hjemmeside læse artiklen om Hobby-Huset. Tilsvarende kan man i selve Spøttrup Ugeavis læse artiklen om Hobby-Huset. I finder ugeavisen her.

Morsoefolkebladsugeavis.dk blev der d. 1. maj bragt en foromtale af DLG-mødet. 

I Skive Folkeblad d. 29. april var der på forsiden og lokalside 6 en omtale af lagersalget hos Magnus Olesen. Det blev desuden til en artikel d. 30. april på den digitale udgave af avisen på SkiveFolkeblad.dk, hvor man også kan se en video fra lagersalget.  

Den 27. april bragte Limfjord Update indslaget om møbeludsalg hos Magnus Olesen. Du kan læse indslaget her. Samtidig nåede vi op på 175 medieindslag i 2017.

Skive Folkeblads Midt På Ugen bragte den 26. april 2 artikler: Foromtale af netværksmødet hos DLG den 3. maj (side 29) og ditto om lagersalget hos Magnus Olesen den 28./29. april (side 34).

I Salling Avis i uge 17 er der flere historier med om og fra netværksmedlemmer: På side 6 er der en artikel om virksomhedsbesøget hos SKOV, på side 17 kan man læse om det seneste nye tiltag her på den fælles hjemmeside, nemlig Netværks-børsen, på side 35 kan man er der en omtale af det kommende lagersalg hos Magnus Olesen og på side 44 er fyraftensmødet hos DLG omtalt. 

Mandag den 24. april blev der bragt et indslag om virksomhedsbesøget hos SKOV. Indslaget var det fjerde om virksomhedsbesøget og blev bragt på Skive Her.

Midnat mellem lørdag den 22. og søndag den 23. april bragte Limfjord Update også historien om arrangementet hos SKOV. Artiklen kan læses her

Fredag den 21. april udsendte vi en pressemeddelelse på baggrund af netværksarrangement hos SKOV. Det blev samme dag til indslag på SallingWeb og på side 13 i Skive Folkeblad.

Den 20. april udsendtes pressemeddelelse omkring lagersalg hos møbelproducenten Magnus Olesen. Det blev samme dag til en artikel på Skive Her og SallingWeb.

Ligeledes den 20. april - først på dagen - udsendte vi en pressemeddelelse på vegne af DLG, som inviterer til fyraftensmøde i de tomme dele af bygningerne ved DLG's anlæg i Durup. Det blev senere samme dag til en artikel på SallingWeb, Skive-Her og Morsoefolkebladsugeavis.dk.

Salling Avis bragte den 19. april et billede og en billedetekst om den nye legeplads på Durup Skole. På billedet klippede borgmesteren den berømte røde snor. 

Den 11. april omtalte Salling Avis det kommende arrangement hos SKOV (den 20. april). Baggrunden var udsendelse af nyhedsbrev uden før. Artiklen er på side 5 og I finder linket til avisen her

Den 7. april udsendte vi en pressemeddelelse på vegne af Vækst i Durup og Durup Skole. Den handlede om 'Det Vilde Vesten' og blev samme dag bragt på Skive Her, SallingWeb og Morsoefolkebladsugeavis.dk.

Den 5. april bragte Skive Folkeblad på side 9 en kort artikel om den nye Netværks-børs.

Ligeledes den 5. april udsendte vi pressemeddelelse på vegne af Hobby Huset Grundvad (udenfor Balling). Det blev samme dag til indslag i Skive Her og SallingWeb.

TV 2's 'Natholdet' bragte uddrag fra indslaget fra TV Midtvest om Pulsens nyt fitness-tiltag. Indslaget blev bragt på TV2 Zulu den 4. april og kan ses her.

Ligeledes 4 april bragte to medier nyheden om, at Salling Bank er nyt medlem i erhvervsnetværkene: Skive Folkeblad i en længere notits under navnenyt side 12 og Morsoefolkebladsugeavis.dk.

Vi sendte d. 3. april en pressemeddelelse om det nyeste netværksmedlem i Breum, Grønning og omegn, som er Salling Bank. Allerede kort tid efter kunne historien læses på Skive-Her og på SallingWeb.

Den 3. april blev overnævnte TV indslag fra Pulsen i 'Natholdet' bragt på TV 2. Indlaget kan desuden ses via TV 2 Play her.

Limfjord Update bragte d. 2. april også historien om den nye Netværks-børs.

Den 1. april bragte Morsø Folkeblad en artikel om den nye Netværks-børs. Artiklen findes på side 4 og kan desuden læses digitalt via linkene 2 afsnit længere nede.

Den 30. marts bragte TV Midtvest et indslag om Pulsens nye fitness-tiltag, Aqua Board Fit. Indslaget blev til på baggrund af pressearbejde sidste efterår, hvor der var en del omtale i de skrevne medier. Du kan se indslaget fra TV Midtvest her.

Vi kunne den 29. marts fortælle i en pressemeddelelse om lanceringen af den nye Netværks-børs her på hjemmesiden. Den historie er foruden ovennævnte også på: Skive HerSallingWeb og Morsoefolkebladsugeavis.

Den 28. marts bragte Salling Avis et indslag om netværksmødet i Glyngøre den 29. marts. Indslaget blev til på baggrund af et nyhedsbrev udsendt ugen før.

Den 23. marts blev vi ringet op af Radio Skive. Det kom der et telefoninterview ud af. Interviews bliver ifølge radioværten typisk sendt flere gange i løbet af ugen - typisk 3-4 gange samme dag og desuden genudsendt i weekenden. Hvis du vil høre interviewet, kan du se denne alternative You Tube video, hvor interviewet afspilles via computer, mens vores brochure filmes.

På vegne af SabetoFLEX fra Roslev sendte vi den 22. marts en pressemeddelelse om et iværksætter-tilbud lidt ud over det sædvanlige: Nemlig ledige erhvervslokaler til leje inkl. en mentorordning. Det blev samme dag til en artikel på SallingWeb. Efterfølgende har historien også være bragt i 3 andre medier: Skive Her. Morsoefolkebladsugeavis.dk og Skive Folkeblad (side 9 den 23. marts).

Morsø Folkeblads Ugeavis bragte den 22. marts historien om Søndborg Brudekjoler fra Breum på baggrund af en pressemeddelelse, som vi tidligere har sendt til redaktionen. På side 10 i ugeavisen kunne man desuden læse en artikel om 'Hop & rul' i Durup.

Salling Avis bragte den 14. marts en omtale af den velbesøgte generalforsamling i Durup Borger- og Erhvervsforening. Historien (som samtidig var indslag nr. 130 i 2017) finder du på side 10 og linket til den aktuelle udgave af Salling Avis er her.

Den 13. marts udsendte vi en pressemeddelelse om den flotte opbakning til gymnastikopvisningen i Salling Hallerne i Roslev. Denne historie blev bragt af flere medier. Digitalt kan den læses på Limfjord UpdateSallingWebSkive-Her  og på Morsoefolkebladsugeavis.dk. På forsiden af Sallingavis.dk kunne man læse et uddrag af artiklen, som blev bragt i ugens udgave af avisen. Pressemeddelelsen førte også til en artikel i Skive Folkeblad samme dag, hvor avisen dog brugte egne billeder.

Vi udsendte den 12. marts en pressemeddelelse om 'Hop & Rul'-arrangementet i hallen i Durup på vegne af Durup Idræts- & Svømmehal. Det blev til flere indslag i de lokale medier og historien kan læses på Limfjord UpdateSallingWebSkive-Her og på Morsoefolkebladsugeavis.dk.

Den 11. marts bragte Limfjord Update også indslaget om det nye medlem i Jebjerg Erhvervsnetværk. Indslaget finder du her.

Den 10 marts var der en del historier i de lokale medier. Baggrunden var dels en pressemeddelelse om et nyt medlem i Jebjerg Erhvervsnetværk (Spændende Mad) og i den forbindelse også lidt om netværksmøde og andre medlemmer og dels en mini-pressemeddelelse om en generalforsamling i Durup som både første til kampvalg og tvang deltagerne til at flytte lokale undervejs. Du kan læse indslagene om Spændende Mad i disse medier: Skive Her, SallingWeb og Morsoefolkebladsugeavis.dk. Indslagene om generalforsamlingen i Durup finder du i disse medier: Skive Her og SallingWeb.

Den 8. marts bragte Morsø Folkeblads Ugeavis et artikel og et stort billede af børn på svævebanen ved de nye legepladser i Durup.

Den 7. marts bragte Salling Avis nyheden om nye legepladser på Durup Skole (side 8). Du kan finde den digitale udgave her.

Den 2. marts bragte Morsø Folkeblad en lille notits om de nye legepladser i Durup. Historien kan læses i sin fulde længde i flere af indslagene nævnt nedenfor.

Den 1. marts var der 2 historier i medierne. Den ene var en notits i Skive Folkeblad omkring Søndborg Brudekjoler (side14 under rubrikken 'Har du hørt?'), mens den anden var en større artikel i Skive Folkeblads ugeavis Midt På Ugen omkring arbejdet med at skabe (endnu) mere værdi de lokale erhvervsnetværk (side 14). Begge historier kan også læses i digitale medier nævnt nedenfor.

Samme dag bragtes historien om Søndborg Brudekjoler på Morsoefolkebladsugeavis.dk.

På Salling Avis' hjemmeside kunne man den 28. februar læse om iværksætteres problemer med at skaffe finansiering. Artiklen var et udbrag af en artikel i den trykte avis og var skrevet af en af avisens journalister, som havde interviewet Thomas Rosenkrands, som en lokal 'case'. I artiklen omtales de 6 lokale erhvervsnetværk, som Thomas Rosenkrands er tovholder for. Den fulde artikel kan læses via linket i næste afsnit, mens uddraget kan læses her

Apropos Salling Avis, så udkommer den netop den 28. februar (uge 9) i udvidet oplag til hele Skive kommune og i denne udgave kan man foruden ovennævnte historie læse 2 historier, som er genereret på vegne af netværks-medlemmer. Nemlig på side 6, hvor historien om weekendens fastelavnsfest i Durup Hallen kan læses og på side 12 er der en lille omtale af netværksmødet hos Roslev Apotek den 1. marts. Gå til den digitale version af avisen her.

Om formiddagen den 28. februar sendte vi en pressemeddelelse på vegne af Søndborg Brudekjoler. Først på eftermiddagen samme dag kan historien læses på Skive-Her. Senere samme dag kom historien også på SallingWeb.

I mandagens udgave af Skive Folkeblad d. 27. februar kan man på side 5 læse historien om de 6 lokale erhvervsnetværk i Salling, som også har været omtalt i andre, lokale medier. På side 13 kan man læse en lille notits med billede fra fejringen af fastelavn i Durup Hallen. 

Den 27. februar bragte Limfjord Update historien om 'Fokus på mere værdi i netværkene'. Den er tidligere omtalt i andre lokale medier, jf. nedenfor. Du kan se indslaget på Limfjord Update her.

Ligeledes den 27. februar har yderligere 3 indslag ramt medierne. Det er alle indslag om fastelavn i Durup Hallen, jf. nedenfor. Indslaget er vist på Limfjord UpdateSkive Her og Morsoefolkebladsugeavis.dk.

Den 26. februar udsendtes en pressemeddelelse om fastelavn i Durup Hallen. Det blev samme dag til et indslag på SallingWeb.

Den 24. februar udsendte vi et nyhedsbrev i forbindelse med netværksmøde i Roslev den 1. marts. Det er der den 26. februar kommet et indslag ud af, nemlig på Morsoefolkebladsugeavis.dk. Ønsker du at læse selve nyhedsbrevet kan du finde det her.

Den 24. februar passerede vi 90 indslag i 2017, idet indslag nr. 90. og 91. blev registreret. De 2 indslag var henholdvis Skive Folkeblads rubrik 'Har du hørt?' (Durup Skoles nye legepladser) og Morsoefolkebladsugeavis.dk (om de lokale erhvervsnetværk).

Den 23. februar udsendtes en pressemeddelelse omkring det kommende arbejde med at skabe endnu mere værdi for de lokale erhvervsnetværk. Det førte næsten øjeblikkeligt til indslag på SallingWeb og Skive Her.

Ligeledes  den 23. februar bragte Skive Her nedennævnte indslag om de nye legepladser på Durup Skole. Du kan læse indslaget her.

Den 22. februar bød på 4 indslag i de lokale medier: 2 på baggrund af en pressemeddelelse samme dag om nye legepladser på Durup Skole. Det førte til indslag på SallingWeb og Morsoefolkebladsugeavis.dk. De 2 andre indslaf var at finde i Morsø Folkeblads Ugeavis og handlede om Breum Vognmandsforretning (side 8) og Perleisolering (side 30). Begge disse to historier har også ført til digitale indslag, som kan læses nedenfor.

Den 21. februar bragte Salling Avis 2 historier fra Breum, Grønning og omegns Erhvervsnetværk. Nemlig om Breum Vognmandsforretning (side 6) og Salon Casmir Hair Style (side 15). Du finder link til Salling Avis uge 8 her.

Den 15. februar nåede 3 af vores tidligere historier i Morsø Folkeblads Ugeavis: Breum Blomster (side 2), Limfjordens Udlejning/Cafe Icecream (side 16-17) og Flex Trims indmeldelse i Erhvervsnetværk Glyngøre (side 24).

Foruden nedennævnte indslag på Limfjord Update blev der bragt 5 andre indslag den 14. februar: Historien om Perleisolering blev bragt på Morsoefolkebladsugeavis.dk. Deuden bragte Salling Avis historierne om og udvidelsen af Erhvervsnetværk Glyngøre med Flex Trim (side 7) og Limfjordens Udlejning/Cafe Icecream (side 16). Du kan læse avisen via dette link. Salling Avis bragte desuden en udgave af historien om Flex Trim på deres hjemmeside. Den version kan du læse direkte her. Herudover bragte Skive Folkeblad en artikel under deres 'Har du hørt?' (side 11) på baggrund af den pressemeddelelse vi udsendte dagen før om Perleisolering.

Lidt over midnat den 14. februar bragte Limfjord Update også nedennævnte historie om Perleisolering. Du kan læse indslaget her.

Hen af dagen den 13. februar sendte vi en historie til medierne på vegne af Perleisolering. Efter ganske kort tid blev historien i første omgang omtalt på SallingWeb og et par timer senere på Skive Her.

Ligeledes den 13. februar udsendtes en pressemeddelelse på vegne af Breum Vognmandsforretning. Samme dag har det ført til omtale på Skive Her og SallingWeb. Disse 2 indslag var samtidig indslag nr. 69 og 70 fra de lokale erhvervsnetværk i 2017.

Den 11. februar bragte SallingWeb nedennævnte historie om Limfjordens Udlejning/Cafe Icecream. Du kan se den her. Samme dag er der i Morsø Folkeblad (side 11) en lille notits om netværk i vækst - det drejer sig om Erhvervsnetværk Glyngøre, og at det er udvidet med virksomheden Flex Trim.

Den 9. februar bragtes 2 indslag fra netværksmedlemmet Limfjordens Udlejning/Cafe Icecream. Det skete på baggrund af en pressemeddelelse, der blev udsendt den 7. februar. Du kan læse om 'Gris & Is på Skive Her og Morsoefolkebladsugeavis.dk.

Den 8. februar bragte Skive Her nedennævnte historie om udvidelsen af Erhvervsnetværk Glyngøre. Du kan læse den her.

Den 6. februar udsendte vi en pressemeddelelse på baggrund af det nyeste medlem i Erhvervsnetværk Glyngøre, Flex Trim. Det er samme dag blevet til et indslag på SallingWeb, Limfjord Update og Morsoefolkebladsugeavis.dk.

Samme dag bragte samme medie nedennævnte historie om Breum Blomster. Læs den her.

Den 1. februar kan man på Skive-Her læse historien om Breum Blomster. 

Den 31. januar er historien om Breum Blomster også bragt på SallingWeb

Salling Avis uge 5 bragte den 31. januar 5 artikler om medlemsvirksomheder: MixetUp (side 10), Multika (side 6), Breum Blomster (side 26), HH transport Sundsøre (side 29) og Transcon (side 32). Alle indslag kan findes i digitale versioner nedenfor. Link til Salling Avis uge 5 finder du her.

Ligeledes den 31. januar førte til endnu et indslag om salon Casmir Hair Style (se også næste afsnit). Det blev bragt på Skive Her. Samme dag bragte samme medie den anden af historierne fra pressemeddelelserne fra dagen før, nemlig om multika og deres kvalitetsstempel som køkkenleverandør. Indslaget finder du her. Dette indslag på Skive Her var samtidig indslag nr. 52 i 2017 fra de lokale erhvervsnetværk i Salling.

D. 30. januar har vi udsendt to pressemeddelelser: En på vegne af salon Casmir Hair Style fra Breum. Efter ganske kort tid er den historie i første omgang bragt på SallingWeb. Der er efterfølgende samme dag også bragt en omtale på Morsoefolkebladsugeavis.dk.Om aftenen samme dag udsendte vi dagens anden pressemeddelelse, som var på vegne af multika i Grønning. Den førte også til en omtale samme dag, nemlig på SallingWeb.

Den 25. januar blev der bragt en pressemeddelelse på vegne af webshoppen MixetUp. Det blev samme dag til en artikel på Skive Her og på SallingWeb.

Den 24. januar var der 3 artikler i Salling Avis: Advokatfirmaet Jeppe L. Jepsen er nyt medlem i Glyngøre (side 7), morgenmøde på Rådhuset i Durup (side 9) og Ny bog om Jebjerg (side 11). Du finder den aktuelle avis digitalt her.

Den 21. januar bragte Skive Folkeblad på side 19 en artikel om den kommende Jebjerg bog, jævnfør nedenfor.

Den 20. januar er der udsendt en fælles pressemeddelelse fra et par medlemmer. Den drejer sig om et bogprojekt omkring Jebjerg egnen. Sammen dag blev historien bragt på SallingWeb, på Skive Her og på Morsoefolkebladsugeavis.dk.

Den 19. januar kan man på Skive Her læse om Transcon fra Breum. Artiklen er bragt på baggrund af en pressemeddelelse vi udsendte fra morgenstunden af. Samme historie er desuden bragt på SallingWeb og Limfjord Update.

Først på dagen den 18. januar har vi udsendt en pressemeddelelse på vegne af vognmandsforretningen H.H. Transport Sundsøre. Historien kan man samme dag læse på SallingWeb, Skive Her og Morsoefolkebladsugeavis.dk.

Ligeledes den 18. januar kan man i Morsø Folkeblad læse en notits på side 3 om Center Sallings Åbent Hus, mens Skive Folkeblads ugeavis Midt På Ugen (side 29) samme dag bringer en artikel om centeret. Du kan læse mere om Center Sallings Åbent Hus via linkene nedenfor.

Den 17. januar udsendtes pressemeddelelse om det nyeste medlem i Erhvervsnetværk Glyngøre (Advokatfirmaet Jeppe L. Jepsen ApS). Det blev hurtig til indslag på Limfjord Update, Skive Her og SallingWeb.

Nyheden om åbent hus hos Center Salling er den 17. januar omtalt på Morsoefolkebladsugeavis.dk.

Samme dag er Salling Avis udkommet og bringer 3 historier genereret fra erhvervsnetværkene: Åbent Hus i Center Salling (side 8), næsten 44 ton dyrefoder fra Butik Overgaard (side 9) og historien om SBJ Montage (side15). Link til avisen er her.

Ligeledes den 17. januar bragte Morsø Folkeblad en kort artikel om Skrive Kran & Transport fra Balling. (side 7). Se den digitale omtale nedenfor.

Den 16. januar blev udsendt 2 pressemeddelelser. Den første om netop Skive Kran & Transport i Balling. Historien er bragt samme dag på SallingWeb og Skive Her. Den anden om Åbent Hus i Center Salling i Durup. Den er ligeledes bragt samme dag på SallingWeb og Skive Her.

Den 12. januar bragte Skive Folkeblad en dobbeltsidet artikel om manden bag Asfaltexperten, Jens Peder Hedevang - en del af indholdet kunnet tidligere læses i efteråret 2016. Folkebladet gav historien lidt yderligere opmærksomhed og udvidede den en del.

Den 12. januar bragte Morsø Folkeblad en notits om JAMOHUSET's reception/Åbent Hus, jævnfør nedenfor. Det samme gjorde Skive Folkeblads Midt På Ugen den 11. januar.

Onsdag den 11. januar bragte Morsø Folkeblads Ugeavis en artikel om Butik Overgaard - ledsaget af store flotte billeder, så det næsten fyldte en hel side. Du kan læse artiklen og se billedrne i nogle af de digitale udgaver, der linkes til nedenfor.

Midnat mellem den 10. og 11. januar blev nyheden om reception/Åbent hus i JAMOHUSET bragt på Limfjord Update. Og i løbet af den 11. blev samme historie bragt på Morsoefolkebladsugeavis.dk.

Den 10. januar blev udsendt 2 pressemeddelelser:
Budskabet i den ene var netop den kommende weekends mange aktiviteter i JAMOHUSET i forbindelse med reception og Åbent Hus i anledningen af TMP's overtagelse af ejendommen. Det førte samme dag til artikler på Skive Her og SallingWeb. Der blev desuden sendt en lille særskilt pressemeddelelse til Salling Avis, som har ført til en lille notits på side 2 i avisens udgave i uge 2.

Den anden PM den 10. januar handlede om SBJ Montage. Den førte samme dag til indslag på SallingWeb og Skive Her.

Ligeledes den 10. januar var der yderligere en artikel i Salling Avis. Den handler om Durup som kandidat til Årets Landsby (side 5).Se linket ovenfor.

Den 6. januar bragte Morsø Folkeblad en artikel om Salling Grovvarers 50 års julilæum.

Den 5. januar 2017 var der en dobbeltsidet artikel om Salling Grovvarer i Skive Folkeblad. Baggrunden var atter virksomhedens 50 års jubilæum, som du kan læse om i flere artikler/indslag i december 2016. Samme virksomhed med samme emne var også at finde i Morso Folkeblads Ugeavis den 4. januar - denne gang i en version, der mere eller mindre svarere til pressemeddelelsen, vi udsendte, og som du kan læse stort set tilsvarende i andre medier omtalt nedenfor.

Den 4. januar kunne man også læse, at SKOV og INTERFJORD træder ind i netværket i Glyngøre. Historien kan du finde digitalt i andre medier omtalt nedenfor.

Den 2. januar havde TV Midtvest fokus på 'lyset i de gamle rådhuse' 10 år efter kommunalreformen. Det betød omtale for Durup. Afsenderen var Durup Borger- og Erhvervsforening. Du finder indslag her.

Årets allerførste dag havde samme historie som 2016's næstsidste. Nemlig om Butik Overgaard. Du kan læse den på Limfjord Update.

 

2016:

Årets næstsidste dag bød på en pressemeddelelse fra Butik Overgaard, der fortæller om imponerende mængder foder, som langes over disken og ligeså imponerende helbredsmæssige resultater for dyrene. Historien er p.t. bragt på SallingWeb, Skive Her og Morsoefolkebladsugeavis.dk.

Årets sidste Salling Avis udkom den 27. december og havde hele 9 artikler om medlemmer af de lokale erhvervsnetværk: Udvidelse af Erhvervsnetværk Glyngøre (side 5), fra tandlægeklinik til Bed & Breakfast (side 6), Sæsonen for skræddersyede kjoleer 2017 er i fuld gang (side 8), restaurtør satser stort på Glyngøre (side 10), Sundsørehallen har åbnet sig op (side 12) 'hvad har smedevirksomhed med grødris at gøre?' (side 14), hjerteblod på menuen hos Breum Landevejskro (side19), Lykken er, når forventninger bliver til virkelighed (side 35) og håndværk med holdning (side 37). Alle artikler kan læses via Salling Avis' digitale udgave.

Dem 25. december bød på en enkelt artikel, nemlig om SKOV og INTERFJORDS indtræder i Erhvervsnetværk Glyngøre. Den blev bragt på Morsøfolkebladsugeavis.dk.

Dagen før juleaften har 2 pressemeddelelser ført til foreløbigt 7 artikler. 4 om Salling Grovvarers 50 års jubilæum (SallingWEB, Skive Her, Morsoefolkebladsugeavis.dk & Limfjord Update) og 3 om SKOV og INTERFJORDS indtræden i Erhversnetværk Glyngøre (SallingWEB, Skive Her & Limfjord Update).

Samme dag (23. december var en dobbeltsidet artikel i Skive Folkeblad om Jamohuset.

Tirsdag den 21. december har vi udsendt en pressemeddelelse på vegne af HL Smede og Montage IVS. Det har p.t. ført til artikler på på SallingWEB, Skive Her og Morsoefolkebladsugeavis.dk.

Den. 20., 21. og 22. december har en pressemeddelelse om Henrik Sørensen, der er indehaver af Vestsalling Hjemmeservice og Balling Bed and Breakfast, ført til artikler på Morsoefolkebladsugeavis.dk, på SallingWeb.dk, på Skive Her og på Limfjord Update.

Historien om Casmir Hair Style er også kommet med i Salling Avis i uge 51. Et uddrag af artiklen kan findes på Salling Avis' hjemmeside. Du kan læse hele artiklen i den online udgave af Salling Avis.

Søndag den 18. december kan man finde lidt julerier i Center Salling, som tidligere er beskrevet i andre artikler nævnt nedenfor. Denne gang er det Morsoefolkebladsugeavis.dk der bringer.

Lørdag den 17. december finder du endnu et indslag om det nyeste medlem af Erhvervsnetværk Glyngøre - Limfjordens Hus (det er i skrivende stund 5. indslag på baggrund af en enkelt pressemeddelelse). Dagens indslag er fra Morsø Folkeblad - du kan se artiklen på billedet her.

Den 16. december kan du læse om frisør Casmir Hair Style fra Breum - ja, det er dem med den store Spiderman på gavlen ;-). Artiklen er på Skive Her (den 16.) og SallingWeb (den 15).

Den 15. december finder du også en stor artikel i Skive Folkeblad om Limfjordens Hus og restauratøren Daniel Justesen. Du kan læse artiklen her.

Den 14. december kan man på SallingWeb læse 2 artikler: Endnu flere unikke julegave-idéer i Center Salling og Restauratør fra Limfjordens Hus går all-in på Glyngøre fra 2017

Historien om Center Salling og centrets udstillere er også blevet bragt på både Limfjord Update og Skive Her. Det samme er historien om Limfjordens Hus, som kan læses på Limfjord Update og Skive Her.

Ugeaviserne den 14. og 13. december bringer også flere af vores historier.: Morsø Folkeblad Ugeavis her historien om Breum Blomster og Jamohuset - begge er omtalt nedenfor. Salling Avis briger også en artikel om Jamohuset (side 8) og desuden en om åben hus i Vækst i Durup (side 9). Du finder link til den aktuelle Salling Avis her.

12. december kan du læse portrættet af det engagerede værtspar fra Breum Landevejskro på SallingWEB og Skive Her.

Den 11. december er der på Limfjord Update en foromtale af årets sidste netværksmøde. Nemlig det 'Vækst i Durup' kalder 'Tour de Virksomhedsbesøg' - det handler om fælles åben hus hos 3 forskellige virksomheder. Find det også foromtalt på SallingWEB, Skive Her og Morsoefolkebladsugeavis.dk.

Den 10. og 9. december kan du læse om Balling-virksomheden First Choice Living på Skive Her, SallingWEB og Morsoefolkebladsugeavis.dk.

9. december kan du også læse om Jamohuset, som optræder på forsiden og side 3 i Morsø Folkeblad og på Nordjyske.dk med TMP's vision om at skabe et væksthus i den historiske bygning i Glyngøre (historien er også bragt i andre medier jf., nedenfor).

Den 8. december er et af medlemmerne i TV Midtvest. Hør iværksætteren på 85 år fortælle her. Der er også et forvarsel om indslaget fra dagen før. Det finder du her.

Den 8 december kan du også læse om netværksmødet i Jamohuset den 7. december. 3 medier bringer et indslag: Limfjord Update, Skive Her og SallingWEB..

I uge 49 kan du læse om virksomheden Nordic Wood Work by A Svane. De første artikler er bragt på Skive Her, SallingWEB og Limfjord Update.

Du kan også læse 4 af nedennævnte indslag, som er bragte i denne uges  fysiske ugeaviser:  Morsø Folkeblad bringer historien om netværksmøde i Jamohuset og om Sidelmann Design - begge disse er også bragt i den digitale udgave af ugeavisen, jf. nedenfor. Salling Avisen bringer også den om Jamohuset (side 11) og herudover dem om Breum Blomster (side 14) og Kristian Skrivers Byggeservice (side 19). Du finder links til Salling Avis her.

5. december bragte Morsø Folkeblad historien om Breum Blomster og deres 24/7 blomstersalg. Det var en stor artikel, der fyldte næsten hele bagsiden. Du kan se et billede af artiklen her. Samme dag bragte Morsoefolkebladsugeavis.dk historien om Sidelmann Design. Begge disse historie er jf. nedenfor også bragt i andre medier.

2. december sendte vi et indsalg om Sundsøre Hallen, som er en hal lidt udover det sædvanlige. Du kan læse artiklen på Skirve Her og SallingWEB. Og den seneste fra Morsoefolkebladsugeavis.dk.

Du kan som nævnt også læse om Sidelmann Design, som blandt andet skræddersyr kjoler. Artiklen finder du på Skive Her og på SallingWEB. Og om Breum Blomsters 'Døgnhytte', hvor kunder som nævnt ovenfor kan købe blomster døgnet rundt. Artiklen er på SallingWEB og Skive Her.

Indvidere kan du læse om næste netværksmøde, som foregår den 7. december i Jamohuset (Glyngøre). Artiklen er på Skive Her,  Limfjord Update og Morsoefolkebladsugeavis.dk.

Du kan også læse en artikel om Kristian Skriver Byggeservice, hvor indehaveren udviser 'rettidig omhu' i forhold til et fremtidigt generationsskifte. Seneste artikel findes på Limfjord Update. Desuden er der en udgave på Skive Her.

Salling Avis nr. 48 bringer en hel del artikler fra netværksvirksomheder. side 6 (ny hjemmeside for lokale erhvervsnetværk), side 8 (ALT Zoneklinik), side 14 (netværksmøde i Balling den 21/11), side 20 (Hos Simone og Vækst i Durup) og side 29 (Multika - dansk køkkensnedkeri). Du finder avisen online her.

Historien om vores nye hjemmeside for de 6 lokale erhvervsnetværk, findes desuden på Skive Her og Morsoefolkebladsugesavis.dk.

Du kan også læse om netværksmødet, der handlede om salg og havde titlen 'Make love and Money'. Det er omtalt på Skive Her og på Limfjord Update.

Ældre (uge 47 og tidligere):

Morsø Folkeblads Ugeavis den 23. november (om Bach-terapi). Den handler om ALT Zoneklinik.

Salling Avis den 23. november (uge 47, side 27) om omvendt generationsskifte, samt netværksmøde i Breum-Grønning og omegn.. De handler om Asfaltexperten og erhvervsnetværk. Du finder avisen online her.