Tlf. 24 27 39 38
Rekruttering

Perleisolering har travlt og er løbende på udkig efter nye kolleger med hænderne skruet rigtigt på.

Som vores nye kollega får du:
• En løn, der modsvarer dine kvalifikationer i jobbet
• Et fysisk udfordrende job, hvor der er fokus på godt arbejdsmiljø
• P.t. 12 engagerede kolleger (flere kommer til løbende, mens vi vokser)
• Et internt forløb, hvor du får en grundig oplæring, så du selvstændigt kan udføre opgaverne

Det er et krav, at du har en håndværksmæssig baggrund, og vi forventer samtidig, at du har kørekort og meget gerne også kort til anhængertræk. Desuden er det vigtigt for os, at du er fleksibel, serviceminded og kvalitetsbevidst.

Har vi fanget din interesse, så skynd dig at sende en kort ansøgning med CV til franck@perleisolering.dk. Vi holder løbende samtaler og ansætter så snart vi har de rette til jobbene.

Baggrundsinfo: Perleisolering har eksisteret i godt 40 år og er placeret i Glyngøre, hvorfra der køres ud til de daglige opgaver. Virksomheden beskæftiger 12-15 ansatte, hvoraf de fleste er isolatører. De seneste år har vi oplevet en stor vækst i antallet af opgaver og det er derfor, vi lige nu søger efter folk. Selve arbejdet med isolering er fysisk krævende, hvorfor vi har et særligt fokus på arbejdsmiljøet. Du kan finde flere oplysninger på vores hjemmeside www.perleisolering.dk eller Facebook-side.SKOV arbejder med optimering af produktionsforholdene i primært kyllinge- og svinestalde verden over. Det sker via en automatiseret overvågning af eksempelvis temperatur, fugt og ammoniak. Virksomhedens ventilationssystemer styres af disse målinger og sikrer løbende de optimale produktionsforhold. Ca. 10 procent af SKOV’s omsætning kommer fra Danmark. Virksomheden arbejder løbende med forskning og udvikling og samarbejder bl.a. med nationale og internationale universiteter. 

Hos SKOV i Glyngøre og i virksomhedens internationale afdelinger søges der løbende nye medarbejdere. På SKOV's hjemmeside, kan man se de aktuelle, ledige stiilinger eller sende en uopfordret ansøgning til virksomhedens Jobbank
 GNL Service A/S og Salling EL Service A/S vokser og har løbende behov for kvalificeret arbejdskraft. Vi modtager derfor altid gerne ansøgninger på gert@gnlservice.dk. Du er også velkommen til at kontakte os på 97 59 77 90 (GNL Service) eller 97 57 15 99 (Salling EL Service) og høre nærmere.